Büyüme Hedeflerini Tutturduk

Büyüme Hedeflerini Tutturduk
GURBETOĞLU İNŞAAT; yurt dışı faaliyetleri yanı sıra, ülke içinde sektörden kopmadan toplu konut ( apartman tipi ) yapım işleri yapsatçılığı ticareti alanında, birçok aileyi ev sahibi yapmanın haklı gururu ile ...

GURBETOĞLU İNŞAAT; yurt dışı faaliyetleri yanı sıra, ülke içinde sektörden kopmadan toplu konut ( apartman tipi ) yapım işleri yapsatçılığı ticareti alanında, birçok aileyi ev sahibi yapmanın haklı gururu ile 1997 tarihinde, daha iyi hizmet, daha geniş kitlelere ulaşabilme, ve daha kapsamlı sektör portföyü ilkesiyle kurumsallaşarak, GURBETOĞLU TURİZM İNŞAAT TEKSTİL GIDA OTOMOTİV SAN ve TİC. LTD. ŞTİ unvanını alarak faaliyet alanını genişletip, sektör içerisindeki pazar payını ve rekabet gücünü artırmıştır.
 
GURBETOĞLU TUR. İNŞAAT bugün yurt içinde Konut inşaatları yanı sıra Belediyeler ve çeşitli kamu kuruluşlarının taahhüt  işleriyle’ de ilgilenmekte olup, aynı zamanda özel sektörde; her türlü alt yapılar, proje denetimi ve inşaat uygulama, restorasyon ve dekorasyon, yalıtım, izolasyon, çevre düzenleme, drenaj sistemleri, çatı, cephe kaplama, mantolama, bina güçlendirme, her türlü tadilat ve tamirat işlerini, ilgili faaliyet kolları bünyesinde, uzman Teknik yetkililer kontrolünde yapmaktadır. Firmamız hayata geçirdiği başarılı projelerin haklı gururunu yaşamanın yanı sıra; çevreci tutumuyla’ da ülke adına yakışır projeler üretmeye devam etmektedir.
 

WhatsApp chat